500 000 kroner til nye prosjekter

F.v. Charlotte Cyrus, koordinator i Dialogpilotene, Eirik Rise, kampanjerådgiver i Stopp Hatprat, Kamzy Gunaratnam, stortingsrepresentant fra Arbeiderpartiet og Einar Morten Lassesen, styreleder i Dialogpilotene.

Hurra! Dialogpilotene har fått innvilget en halv million kroner av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet! I tiden framover vil vi jobbe med nye opplegg og vi ønsker blant annet å drive mer med dialogarbeid blant voksne. Tusen takk for støtten, og ikke minst for tilliten!

Dialogpilotene ble invitert til feiring og markering på Oslo Rådhus mandag 27. februar med byrådsleder Raymond Johansen og byråd for arbeid, integrering og sosiale tjenester, Usman Mushtaq. Representanter fra flere av organisasjonene som også har mottatt støtte fra Bufdir-potten, med en størrelse på i alt ca. seks millioner kroner, var også tilstede.

– For alle som opplever rasisme er det viktig å være store i kjeften. Si ifra. Det er viktig å høre deres stemmer. Dette må belyses. For oss andre som ser det: Reager, hver gang. Grip inn. Hvis du ikke tør å gripe inn, gå bort etterpå til den som har opplevd det, og si at det ikke er greit, sa Johansen til Utrop i forbindelse med markeringen.

– Vi skal ikke kun jobbe mot rasisme og diskriminering, men også for inkludering. Vi er lyttende, og tar dette seriøst og alvorlig, sa byråd Mushtaq til avisen.

Dialogpilotene