August med Dialogpilotene

Dette gjorde Dialogpilotene i august!

Under bildene finner du innholdet i tekst.

Møte med Özlem Cekic

Vi har hatt besøk av Özlem Cekic, generalsekretær i den danske organisasjonen Brobyggerne. Vi delte erfaringer og utvekslet idéer. Tusen takk for et veldig hyggelig og inspirerende møte, vi ser frem til neste gang!

Her er hva Brobyggerne skriver om seg selv på sine nettsider: Brobyggerne - Center for Dialogkaffe er sat i verden for at styrke dialogen og den demokratiske samtale i Danmark. Vi arbejder for et samfund, der bygger på danske værdier med plads til uenighed og forskjellighed, hvor alle kan føle sig ligeværdige og velkomne i en samtale, der er konstruktiv og kritisk.

Besøk fra Bratislava

Kirkelig Dialogsenter Oslo (KD), som er en av våre fem eierorganisasjoner, har i august hatt besøk av samarbeidspartnere fra den lutherske kirken i Bratislava. På deres studietur kom Anna Polcková, Martin Kováč og Jan Kralik også innom Dialogpilotene, for å høre hvordan vi arbeider utadrettet mot skole og samfunn. Vi tilbrakte også en dag sammen på Utøya.

Stabstur til Stavern

Det ble en behagelig oppstart etter sommeren for Eliana og Charlotte fra DP-kontoret. Sammen med Kirkelig Dialogsenter dro vi til Stavern, hvor vi la planer for de kommende månedene i svært fine omgivelser. Blant annet forberedte vi oppstart med nye studenter i september. Mellom slaga plukket vi kantarell!

Dialogpilotene